אטלס מכון טרומן - מפות הסכסוך היהודי ערבי / שאול אריאלי

מכון טרומן שמח להוציא לאור את אטלס מפות הסכסוך היהודי-ערבי בעריכתו של ד"ר שאול אריאלי, עמית מחקר במכון.

מי יתן וההכרות ההיסטורית-חברתית עם פני השטח תגביר הבנה של המרחב המורכב שבו אנו חיים, ותעודד מציאת פיתרון לסכסוך.

האטלס זמין להורדה בעמוד זה, בחינם לכל דורש בשפות עברית, אנגלית, ערבית, צרפתית, גרמנית ורוסית.

The Truman Institute Atlas of the israeli-Palestinian Conflict / Shaul Arieli

The Truman Institute is pleased to announce the publication of the Truman Institute's Atlas of Maps of the Israeli-Arab Conflict, edited by Institute research fellow Dr. Shaul Arieli.

Our hope is that historical and societal knowledge of the geography and borders of the area will increase the understanding of the complicated space in which we live, and encourage the resolution of the conflict.

The atlas may be downloaded here for free in Hebrew, English, Arabic, French, German and Russian.

Truman Atlas - Hebrew9.52 MB
Truman Atlas - English5.88 MB